Sieds van der Veen

Uw persoonlijke reisadviseur uit Kollum - Friesland

Sieds van der Veen

Kollum - Friesland

Ik ben Sieds van der Veen, 35 jaar oud en woonachtig in het Friese Kollum. Reizen is mijn grote passie, het liefst reis ik zo vaak mogelijk. Zodra de spaarrekening weer voldoende is aangevuld pak ik zo gauw mogelijk weer mijn koffer om op reis te gaan.

Het begon allemaal in 2004. Ik besloot toen de stoute schoenen aan te trekken en alleen met een groepsreis naar Hongarije te gaan. Dit beviel me uitstekend en smaakte naar meer. Sindsdien heb ik elk jaar één of meerdere (verre) reizen gemaakt. Ik heb al aardig wat van de wereld mogen ontdekken. Zo heb ik diverse landen en steden bezocht in Azië, Afrika, Europa, Midden-Oosten en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Ik vind het geweldig om elk jaar weer nieuwe bestemmingen te ontdekken, culturen te leren kennen, nieuwe mensen te ontmoeten en avonturen te beleven.

De wereld is mooi en die mooie wereld wil ik ontdekken, het is mijn passie, het geeft me energie en het maakt me blij. Mijn passie voor reizen heeft me doen besluiten per 1 april 2017 nogmaals de stoute schoenen aan te trekken en me te gaan richten op hetgeen ik altijd al wilde: mijn eigen bedrijf en mensen enthousiasmeren en adviseren over reizen. Ik heb met de jaren enorm veel reiskennis en reiservaring opgedaan. Dit in combinatie met mijn passie voor het reizen bracht me tot het besluit dat ik hiermee wat moest doen. Zodoende ben ik sinds 1 april 2017 actief als persoonlijk reisadviseur.

Ik heb zelf al diverse bestemmingen mogen bezoeken waaronder Amerika, Argentinië, Azoren, Botswana, Canada, Chili, Cuba, Griekenland, Guatemala, Indonesië, Iran, Israël, Italië, Jordanië, Mexico, Namibië, Nepal, Noorwegen, Spanje, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland en steden als Antwerpen, Athene, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Buenos Aires, Caïro, Florence, Havana, Hanoi, Jakarta, Jeruzalem, Kaapstad, Kathmandu, Las Vegas, Londen, Los Angeles, Madrid, Mexico-Stad, Milaan, München, Parijs, Rome, San Francisco, Sevilla, Stockholm, Tel Aviv, Vancouver en Zürich.

Hoe werkt het?
Ik help je persoonlijk met het zoeken en boeken van jouw droomvakantie. Net als touroperators en onafhankelijke reiswebsites bied ik allerlei soorten reizen aan. Denk aan zonvakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport, rondreizen, reizen op maat, busreizen, cruises, voetbalreizen, autovakanties, etc. Daarnaast kan ik ook losse vluchten en accommodaties voor je regelen.

Naast de eerder genoemde mogelijkheden bied ik ook autohuur, transfers, eventueel benodigde visa, reis- en annuleringsverzekeringen en excursies aan om jouw reis helemaal compleet te maken. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw reis!

Ik heb toegang tot een uitgebreid boekingssysteem met een breed scala van diverse specialisten en meer dan 200 reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Bovendien boek je bij mij veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds)!

  • Persoonlijke service op vrijwel ieder gewenst moment
  • Flexibele werktijden, dus ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend
  • Geen extra kosten, ik ben niet duurder dan een reisbureau of internet
  • Compleet aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds)

Zonnige groet,

Sieds van der Veen
Persoonlijk reisadviseur

Contact opnemen

Hier ben ik te vinden

Adres gegevens

Sieds van der Veen
Eskesstraat 2H
9291 GX Kollum, Friesland

Zo ben ik te bereiken

Contact gegevens

Wanneer ik te bereiken ben

Werktijden
Maandag - Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag - Zondag12:00 - 20:00

Neem contact op met

Sieds van der Veen

Als u interesse heeft in de expertise van Sieds van der Veen, dan kunt u het formulier hier onder invullen. Sieds neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.