Ellen Molendijk

Uw persoonlijke reisadviseur uit Beltrum - Gelderland

Ellen Molendijk

Beltrum - Gelderland

Reizen is ontspannen, ontdekken, ontmoeten en bovenal genieten!
Over mij Mijn naam is Ellen Molendijk en ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Beltrum, in de mooie Achterhoek. Reizen is mijn grote hobby en passie. Het is geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken als persoonlijk reisadviseur van ReisCreaties!

Reiservaring In de loop van de jaren heb ik ruim ervaring opgedaan in de reiswereld en verschillende mooie plekken binnen en buiten Europa bezocht; o.a. zonvakanties op de Griekse en Canarische eilanden, kamperen in Kroatië, Noorwegen ontdekt, stedentrips naar Londen, Parijs, Istanbul, Milaan en Berlijn, Oostenrijk en Frankrijk, een cruise op de Middellandse Zee en een autorondreis door Zuid-Afrika gemaakt.

Uw zorgeloze vakantie Ik ben aangesloten bij ReisCreaties, een onderdeel van Pelikaan Reizen. Een betrouwbaar en succesvol bedrijf dat al 80 jaar actief is binnen de reisbranche. Hierdoor kan ik u alle soorten vakanties van alle grote en ook kleine, gespecialiseerde, Nederlandse en Duitse reisorganisaties aanbieden. Dit heeft als voordeel dat u ook makkelijk en dichtbij vanaf Duitse luchthavens kunt vertrekken. ReisCreaties is aangesloten bij de ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. U kunt daarom met een gerust hart op reis…

Mijn ReisCreaties Heeft u geen zin om urenlang op het internet te zoeken? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Wat is veilig en betrouwbaar? Ik ga graag voor u op zoek naar de reis die bij u past! Wat u ook in gedachten heeft, alles is mogelijk, voor elk budget, van privé tot zakelijke reizen, van pakket tot reis op maat!

  • Persoonlijke aandacht en service aan huis, zonder extra kosten!
  • Altijd bereikbaar, overdag, in de avond en in het weekend
  • Samenwerken met grote, kleine specialistische en betrouwbare touroperators
  • Reispapieren breng ik desgewenst bij u thuis
  • Aangesloten bij ANVR en SGR, uw reis is financieel gewaarborgd

Contact opnemen

Hier ben ik te vinden

Adres gegevens

Ellen Molendijk

Beltrum, Gelderland

Zo ben ik te bereiken

Contact gegevens

Wanneer ik te bereiken ben

Werktijden
  • Monday - Friday: 09:00 - 21:00
  • Saturday-Sunday: 12:00 - 22:00

Neem contact op met

Ellen Molendijk

Als u interesse heeft in de expertise van Ellen Molendijk, dan kunt u het formulier hier onder invullen. Ellen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.