Egbert Jonker

Uw persoonlijke reisadviseur uit Zaandam - Noord Holland

Egbert Jonker

Zaandam - Noord Holland

“Het leven wordt niet afgemeten aan het aantal keren dat we ademhalen maar aan de plaatsen en momenten die ons de adem benemen….”
Welkom op mijn pagina van ReisCreaties! Mijn naam is Egbert Jonker en ben ruim 30 jaar werkzaam in de reisbranche als reisbureaumanager bij de ANWB, Arke en Holland International (TUI) en de laatste 14 jaar als zelfstandig franchise ondernemer bij TUI, Thomas Cook en nu met veel plezier met mijn Travelshop bij ReisCreaties van Pelikaan Reizen. Ik ben u graag van diens via de telefoon, e-mail, Skype, Facebook en andere moderne media.

Laat mij uw mooiste momenten van het jaar verzorgen. Een juiste invulling van de gewenste vakantiebelevenis is erg belangrijk maar ook hoe u deze wil vastleggen. Graag verzorg ik het hele traject maar ondersteuning bij het maken van uw online boeking op Travelshop.nl is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn namelijk altijd nog wel wat vragen en ik zorg voor de antwoorden. De keuze hoe u wilt boeken is geheel aan u!

Door mijn lange staat van dienst in de reiswereld, heb ik vele continenten en landen mogen bezoeken. Mijn favorieten binnen Europa zijn Griekenland , Turkije en Spanje. Buiten Europa het Caribisch gebied (inclusief Florida, Mexico, Costa Rica, Brazilië) Zuid-Afrika, Sri Lanka en Thailand.

  • Inspiratie en deskundig reisadvies voor de door u gewenste vakantiebelevenis.
  • De vakantie voorpret begint gelijk al door het geheel ontzorgen van uw reservering.
  • Of: gratis 24/7 ondersteuning bij het maken van uw online boeking op mijn websites.
  • Groot assortiment met alle bekende reisorganisaties maar tevens kleine gespecialiseerde organisaties en reissamenstelling op maat en wens gemaakt.
  • Een vast en persoonlijk aanspreekpunt.
  • ANVR, SGR, Calamiteitenfonds aangesloten dus (financieel) veilig en vertrouwd boeken.

Contact opnemen

Hier ben ik te vinden

Adres gegevens

Egbert Jonker

Zaandam, Noord Holland

Zo ben ik te bereiken

Contact gegevens

Wanneer ik te bereiken ben

Werktijden
  • Monday - Friday: 09:00 - 21:00
  • Saturday-Sunday: 12:00 - 22:00

Neem contact op met

Egbert Jonker

Als u interesse heeft in de expertise van Egbert Jonker, dan kunt u het formulier hier onder invullen. Egbert neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.