Martine Snoek

Uw persoonlijke reisadviseur uit Schagen - Noord-Holland

Martine Snoek

Schagen - Noord-Holland

Mijn naam is Martine Snoek. Al mijn hele leven ben ik met reizen en het plannen daarvan bezig. Ik kan me nog levendig herinneren dat ik als kind hele reisadviezen uitschreef voor de jaarlijkse gezinsvakantie, heerlijk vond ik dat om te doen!

Zodra ik kon, ging ik zelf de wereld ontdekken. Samen met mijn man en later ook met onze kinderen. Het hele puzzeltje van de perfecte, complete reis samenstellen ben ik altijd leuk blijven vinden. Zo leuk dat ik er mijn werk van heb gemaakt.

Als zelfstandig reisadviseur help ik u met alle plezier bij het uitzoeken van uw ideale vakantie. Heeft u nog geen idee of een gebrek aan inspiratie? Of ziet u juist door alle bomen op het internet het bos niet meer? Of weet u precies wat u wilt, maar wilt u ook graag de zekerheden van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds? Ik help u met alle plezier, van citytrip tot weekje Algarve tot wereldreis.

Laten we eens praten!

Contact opnemen

Hier ben ik te vinden

Adres gegevens

Martine Snoek
Noord 136
1741 BH Schagen, Noord-Holland

Zo ben ik te bereiken

Contact gegevens

Wanneer ik te bereiken ben

Werktijden
Maandag - Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag - Zondag10:00 - 18:00

Neem contact op met

Martine Snoek

Als u interesse heeft in de expertise van Martine Snoek, dan kunt u het formulier hier onder invullen. Martine neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.