Marco Brouwer

Uw persoonlijke reisadviseur uit Delden - Overijssel

Marco Brouwer

Delden - Overijssel

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”
Wij hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet.

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig in Nederland.

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

  • Bespaar kostbare tijd en laat mij uw reis verzorgen!
  • U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen.
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)

Contact opnemen

Hier ben ik te vinden

Adres gegevens

Marco Brouwer
Langestraat 81
Delden, Overijssel

Zo ben ik te bereiken

Contact gegevens

Wanneer ik te bereiken ben

Werktijden
  • Monday - Friday: 10:00 - 21:00
  • Saturday-Sunday: 11:00 - 17:00

Neem contact op met

Marco Brouwer

Als u interesse heeft in de expertise van Marco Brouwer, dan kunt u het formulier hier onder invullen. Marco neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.