2Travel

Uw persoonlijke reisadviseur uit Heerjansdam - Zuid Holland

2Travel

Heerjansdam - Zuid Holland

Forget your troubles and travel!
Wij zijn 2Travel en helpen u bij het zoeken naar de mooiste bestemmingen en regelen alles om uw vakantie zorgeloos te laten verlopen! Als duo staan wij garant voor ruim 35 jaar ervaring! Voor ons is niets onmogelijk...van een leuke stedentrip...een heerlijke strandvakantie tot aan een op maat gemaakte reis zowel binnen als buiten Europa...wij regelen het voor u!

2Travel bestaat uit Marcia Souverein en Suzanne Vermeer. Sinds 1997 zijn wij werkzaam in de reisbranche en hebben wij gezamenlijk een enorme schat aan kennis opgedaan. Onze passie is reizen....de kennis en ervaringen die wij hebben opgedaan willen wij graag met u delen! Van Amerika tot Afrika...van alle Europese landen tot aan een cruise...er is bijna geen bestemming waar wij niet zijn geweest. Op het wereldwijde web genaamd internet kan het soms erg onoverzichtelijk worden wat nu de beste reis voor u is...om orde in deze chaos te creëren komen wij bij u langs en kijken we samen naar de beste reis voor u!

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Deskundig en persoonlijk advies op maat
  • ook op afspraak bij u thuis
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)
  • Duidelijke en transparante offerte zonder kosten

Contact opnemen

Hier zijn wij te vinden

Adres gegevens

Suzanne Vermeer
Marcia Souverein
Heerjansdam, Zuid-Holland

Zo zijn wij te bereiken

Contact gegevens

Wanneer wij te bereiken zijn

Werktijden
  • Monday - Friday: 09:00 - 21:00
  • Saturday-Sunday: 12:00 - 22:00

Neem contact op met

2Travel

Als u interesse heeft in de expertise van 2Travel, dan kunt u het formulier hier onder invullen. 2travel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.